Ak-Kim, Kozmetik, Kişisel ve Ev Bakım Ürünleri Fuarı’nda sektöre yönelik çözümlerini sundu

8.12.2015

Türkiye'nin öncü kimya şirketi Ak-Kim Kimya, kimyanın en büyük alt sektörlerinden biri olan ve her geçen yıl büyüyen kozmetik, kişisel ve ev bakım ürünlerialanındaki çözümlerini 12-14 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenlenen 2. Kozmetik, Kişisel ve Ev Bakım Ürünleri Bileşenleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri Fuarı’ndaziyaretçilerle paylaştı.

Kozmetik, kişisel ve ev bakım ürünleri sektöründe ihtisaslaşmışyerli ve yabancı birçok firmanın verimli iş bağlantıları kurmasına olanak sağlayan fuarın sonunda değerlendirmelerde bulunanAk-Kim Kimya Genel Müdürü Onur KipriFuar boyunca Ak-Kim Kimya olarak birçok farklı ülkeden ziyaretçiyle buluştuk. Sadece yeni müşteri adayları ile değil, önümüzdeki dönemlerde yeni işbirliklerine imza atabileceğimiz tedarikçilerle de görüşmelerimiz oldu. İKMİB (İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamülleri İhracatçıları Birliği) rakamlarına göre 3 milyar dolarlık bir pazar büyüklüğüne ulaşan kozmetik, kişisel ve ev bakım ürünleri sektörü, gelecek yıllarda da büyümesini sürdürecek. Biz de Ak-Kim olarak bu pazardaki payımızı artırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Sektördeki yerli ve uluslararası birçok firmayı bir araya getiren fuarda, hammadde ve teknoloji alanında alternatiflerin sunulması ve yeşil kimyasalların sektöre doğrudan tanıtılması hedeflendi.